In memoriam Arend de Beer

9-3-2021

Op 7 januari 2019 kwam meneer de Beer vanuit Wieringen. Dat was al een heel ding, want een echte Wieringer wil nooit van zijn eiland. Maar zijn mentor bracht hem naar de Stoomweg, in de wetenschap hoe het er daar aan toe ging. Meneer de Beer begon na een tijdje zijn draai te vinden. Kira de hond van de Polder Hoeve hielp hem erbij. De beestjes van de Polder Hoeve en de Residence hadden er een grote vriend bij en het was dan Arend die het nieuwe leefterrein van de konijntjes mocht openen. Prachtig vond hij dit. Hij genoot ook van de busritjes, uiteraard een bezoekje aan het mooie eiland aan de Waddenzee, waar de boten in de Oeverse haven deinen, waar de vis in groten getale wordt opgediend. Arend voorin als ware reisleider.

Iedereen kon meneer de Beer en Arend kon iedereen. Hij wist je naam, de namen van je kinderen. Want aan interesse in mensen ontbrak het hem niet. De ziekte Alzheimer zegt nooit van te voren wat hij de mens ontneemt.

Wij gaan Arend de Beer vreselijk missen in de groep van de Polder Hoeve, hij is 88 jaar geworden.

Namens de bewoners, het zorgteam en de vrijwilligers, u was een ware vriend, bedankt hiervoor. Nu terug naar uw Wieringen, het eiland waaraan uw hart verknocht is.

JenGeschrevenKlein

 

©2021 Polder Résidence & Polder Hoeve Breezand

Stoomweg 62

1764 ND Breezand

Telefoon: (0223) 86 01 54

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ook lid of donateur worden van de Stichting vrienden van de Polder Résidence? Kijk dan hier op de site!

Kwaliteitsverslag 2021

Etienlogo