Skip to main content

Het zorgteam van de Polder Résidence is met zorg samengesteld. Er is niet alleen naar kwaliteit gezocht, maar ook nog naar mensen met een warm hart, die affiniteit hebben met de oudere medemens. De combinatie van deze eigenschappen binnen dit team, geven mij een goed gevoel. Het team staat 24 uur per dag klaar voor de bewoners. Niet alleen de lichamelijke en hygiënische verzorging, maar ook het persoonlijke contact en de gerichte aandacht, iets wat in de Polder Résidence en Polder Hoeve voorop staat. Ik wil u graag voorstellen aan mijn zorgteam.

Bestuur en zorgteam

Jennifer Hofmeijer

Bestuurder

Mijn naam is Jennifer Hofmeijer.

Vanaf mijn 17e jaar ben ik werkzaam in de zorg. Ik ben begonnen als verpleegkundige. In de daaropvolgende jaren heb ik meerdere specialisaties gevolgd; o.a. Cardiac Care, Intensive Care, Spoedeisende Hulp en uiteindelijk de SOSA om als verpleegkundige op de ambulance te werken.

Als ambulanceverpleegkundige praatte ik met veel mensen; oud, jong, arm en rijk. In de loop van de afgelopen jaren zie ik een grote verandering in de zorgvraag. Mensen worden mondiger, de maatschappij individualiseert en de eisen worden hoger gesteld. En waarom ook niet? Je hebt tegenwoordig het recht om kwaliteit te kiezen. Het kiezen uit ziekenhuizen, verzorgingshuizen of tandarts is de normaalste zaak. Wat past bij jou, waar heb je een goed gevoel bij? Dat was vroeger wel anders. 


Het werken voor en met mensen is mijn lust en leven. In 2002 ben ik na 13 jaar Randstad weer terug gekeerd naar de Polder waar ik ben opgegroeid. Hier heb ik mijn gezinnetje gesticht met mijn man Cees, dochter Nanna en zoon Barry. Vanaf 1 augustus 2011 opende de deuren van de Polder Résidence; Een lang gekoesterde droom, een particulier kleinschalig wonen voor onze dementerende medemens.

De oorsprong van de Polder Résidence ligt in 2006. Mijn affiniteit met de oudere medemens is er altijd geweest. In mijn werk op de ambulance werd ik regelmaat geconfronteerd met kwetsbare ouderen. Zowel lichamelijke als geestelijke achteruitgang zorgt voor een hoop ongemak en ongewenste situaties. Dit greep mij aan. Vanuit deze ervaringen schreef ik mijn eigen visie en plan; Het ondernemersplan van de Polder Résidence was geboren. Hierna volgden nog 5 jaren, voordat de deuren zich voor de eerste bewoners opende. Ondertussen werd er in Nederland veel onderzoek gedaan naar de aandoening dementie. Gelukkig is er in de afgelopen jaren verbetering geconstateerd; De éénpersoons-kamers, de kleinschalige opzetten binnen de grote organisaties, de zogeheten ‘wijken’ binnen één zorginstelling. Ook wordt dementie uit een taboesfeer gehaald door o.a.de Alzheimer stichting. Allemaal goede ontwikkelingen. Maar de Polder Résidence is meer dan alleen kleinschalig wonen; Het is een levenswijze, een uitgewerkte visie met als doelstelling geluk te creëren voor iedere bewoner individueel. Want ieder mens heeft eigen momenten waarin geluk wordt ervaren. Om dit te bewerkstelligen is er veel aandacht en tijd nodig.

Andreia Ramos

Andreia Ramos

Ik ben Andreia Ramos, ik kom uit Brazilië en woon samen met mijn vriend in Breezand.

Sinds augustus 2023 werk ik in Polder Résidence als interieurverzorgster en ik moet bekennen dat ik mij vanaf de eerste keer dat ik binnenkwam, thuis voelde.

Het is een gezellige plek om te werken.

De visie op de warmte en de lieve zorg met de bewoners is geweldig en uniek.

Ik voel me supertrots om deel uit te maken van dit team.

Anette Kok

Hallo allemaal,


Ik ben Annette Kok, woon samen met mijn dochter en zoon in Schagen.
Sinds 2 sept 2019 ben ik werkzaam als verzorgende IG in het team van Jennifer.
Hiervoor heb ik 33 jaar bij Magentazorg verpleeghuis Oudtburgh gewerkt. 10 jaar op een somatische afdeling, 17 jaar dagbehandeling psycho geriatrie en de laatste 6 jaar op een verpleegafdeling psycho geriatrie, dit allemaal met heel veel plezier.

Ik zou alleen op de koffie komen in de Polder Residence maar werd gelijk gegrepen door de warmte, liefde en aandacht die de bewoners hier krijgen. Hier wilde ik ook werken. Een veilige plek waar mensen met hun dementie nog onderdeel uitmaken van het leven. Waar ze zich gehoord, gezien en geliefd voelen.

Ik heb er veel zin in.

Lieve groet Annette

Anja Waiboer

Kapster

Anne Rentenaar

Hoi Hoi, ik zou mij graag even willen voorstellen.

Ik ben Anne Rentenaar en ik ben geboren op 25-01-1996. Ik werk sinds 1 januari 2019 bij de Polder Résidence als verzorgende- IG.

Voordat ik hier kwam werken heb ik eerst vijf jaar in de thuiszorg gewerkt. Ik vond dit erg leuk maar was toe aan een nieuwe uitdaging, ik wilde in een team gaan werken.

Voorheen wist ik niet of ik het wel leuk zou vinden om met mensen te werken met dementie, tot dat mijn oma zelf Alzheimer kreeg. Mijn oma heeft tijdelijk even bij ons moeten wonen wegens omstandig heden en toen wist ik het meteen: ik wil werken met mensen met dementie.

Ik vond het zo hartverscheurend om mijn oma telkens zo verdrietig en onrustig te zien en het deed mij altijd erg goed om haar weer op te vrolijken en rustig te krijgen. Al enige tijd droom ik van deze baan bij de Polder Résidence en wat ben ik blij dat ik hier het team mag komen versterken.

Ik vind het zo mooi om te zien dat alles hier mogelijk is, voor iedere bewoner hebben we veel tijd en aandacht en niks is gek genoeg. Ik kijk mijn ogen uit hier, iedere keer weer.

De activiteiten die we hier doen met de bewoners, daar krijg ik echt energie van.

Ik zie mijn werk niet als werk, maar ga iedere keer weer heen met het gevoel dat ik naar een ‘uitstapje’ ga. Ik hoop dat ik nog jaren bij de Polder Résidence mag blijven werken, ik wil nooit meer anders!

Tot snel!

Groetjes,

Anne Rentenaar

Diana Pijnacker

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Diana Pijnacker, heb 2 dochters en woon in Anna Paulowna. Ik ben al vanaf mijn 19e jaar werkzaam in de zorg, als IG er,  en heb al veel gezien en meegemaakt. Mijn hart ligt zeker bij de ouderen zorg en m'n de oudere met dementie. Ik vindt dan ook de visie van de Polder Résidence en de hele opzet van het huis fantastisch. Ik draag dan ook graag mijn steentje bij om de bewoners een warm thuis te geven. Ik werk er dan ook met heel me hart en met heel veel liefde en plezier.

Diana

Fay Groenland- Stoop

Fay Groenland- Stoop

Hallo allemaal!

Mijn naam is Fay, ik woon in Tuitjenhorn samen met mijn man Stan en onze dochter Lot.
Ik ben werkzaam als verpleegkundige bij de Polder Résidence.

Vanaf augustus 2017 heb ik een schooljaar stage mogen lopen voor de opleiding maatschappelijke zorg specifieke doelgroepen bij de Polder Résidence.
Daar ben ik daarna tot 2020 niet meer weggeweest.
In 2018 ben ik gestart met de opleiding tot verpleegkundige waar ik in de zomer van 2022 mijn opleiding voor heb behaald intern in het ziekenhuis.

Ik heb een jaar als coördinerend en kwaliteitsverpleegkundige gewerkt voor Magenta zorg omdat ik meer ervaring wilde opdoen, maar de Polder Résidence heeft altijd door mijn hoofd gespookt. Ik ben dan ook ontzettend blij en dankbaar dat ik weer onderdeel mag en kan zijn van dit fantastische team en deze veel te fijne werkomgeving.

Het laatste stukje zorg wat wij voor onze bewoners kunnen betekenen met veel liefde, geluk en plezier dit in combinatie met zoveel mogelijk doen wat zij nog graag zouden willen of wensen. Dat vind ik het mooiste wat er is voor mijn werkplek.
Ik hoop hier nog vele jaren werkzaam te mogen zijn.

Groetjes Fay

Gaya van Zanten-Klant

Mijn naam is Gaya van Zanten-Klant ik ben geboren op 07-06-1975 en woonachtig in Schagen.
Sinds 1 maart 2012 ben ik het team komen versterken op de Polder Residence.
Ik heb 19 jaar in Magnushof gewerkt. 11 jaar met psychogeriatrische bewoners en de laatste 8 jaar op somatische afdeling,cliënten die kwamen revalideren, long stay verbleven, of bij ons kwamen om te sterven. Ik heb er altijd met veel plezier gewerkt,maar de werkdruk en geen tijd hebben voor de bewoners zelf begon mij steeds meer tegen te staan.

Mijn eerste dag mee proeven op de Polder voelde als een warm bad. Een prachtig huis met heel veel sfeer en mogelijkheden, zoiets moet je voelen en mee maken.
Hele leuke en lieve bewoners, collega's en natuurlijk Jennifer waar ik alleen maar bewondering voor kan hebben om zoiets neer te zetten.

Het is een thuis die je je opa of oma vader of moeder alleen maar kan toewensen. Omdat ze het verdienen na een leven lang zorgen en vaak hard werken. Nu is het hun beurt om te genieten en de zorg en de aandacht te krijgen die ze nodig hebben.

Ik hoop er nog heel lang te mogen en werken en reserveer denk ik alvast een plekje ;)

Tot ziens......
Gaya

Ingrid Waardenburg

Ingrid

Mijn naam is Ingrid Waardenburg en ik werk sinds  januari 2023 bij de Polder Résidence / Polder Hoeve als leerling verzorgende IG. Een nieuw gezicht dus!

 

Ik ben getrouwd met Rob en samen met onze drie kinderen Kim (19), Stan (16) en Sem (10) wonen we in Middenmeer. Na ruim 25 jaar administratieve functies te hebben vervuld, ben ik dus nu middels een werken-leren traject gestart bij dit leuke bedrijf. Ik was al erg enthousiast over deze woonvorm voor ouderen en de visie erachter en dit werd alleen maar versterkt toen ik afgelopen zomer een dag mee mocht lopen in de Polder Résidence. Ik vond het zo leuk dat ik erover na begon te denken om me te laten omscholen. Een flinke stap op 45-jarige leeftijd, maar mede dankzij de steun en het enthousiasme van Jennifer en de andere collega’s heb ik er alle vertrouwen in.

 

De omgang met de bewoners, de gesprekken, het zorgen voor deze ouderen; het geeft me erg veel voldoening en ik doe het met veel liefde en vooral plezier! En aan de reacties van de bewoners te merken vinden ze mij ook best oké!😉 Ondanks dat het soms best confronterend is, is het mijn doel om elke dag weer mooie momenten te beleven met elkaar en er een leuke, waardevolle dag van te maken.             

 

Ik werk hier dus nog maar kort, maar ik ben trots en blij dat ik deel uit mag maken van dit mooie gemêleerde team, dat elke dag weer met vol enthousiasme de bewoners zoveel zorg en aandacht geeft!

 

Ingrid

Irma Bandringa

Mijn naam is Irma Bandringa. Woonachtig in Breezand, samenwonend met Frank. Samen hebben we twee kinderen.  De afgelopen 18 jaar heb ik als ziekenverzorgende IG met veel plezier gewerkt met psychogeriatrische bewoners in verpleeghuis Zuyderwaert te Heerhugowaard. De laatste jaren werkte ik daar ook volgens het kleinschalige principe, ik weet dus uit eigen ervaring dat deze kleinschalige aanpak een heel positieve invloed op de bewoners heeft. 

Sinds de opening van de Polderresidence in augustus 2011 ben ik er met heel veel plezier werkzaam.

Er is veel tijd voor de bewoners en we ondernemen samen met deze bewoners leuke uitjes en activiteiten.

We vormen eigenlijk al direct vanaf het begin een hecht zorgteam onder leiding van Jennifer.

 

Groetjes Irma

 

Jardy Vaneveld

Mijn naam is Jardy Vaneveld,

Ik woon in Anna Paulowna en werk sinds mei 2021 bij de Polder Résidence.

Met mijn moeder in de waskamer en mijn oma als vrijwilliger in de keuken mag ik met trots zeggen dat ik hier nu als 3e generatie ook mag werken.

Zelf werk ik in de waskamer " Linnenpaleis", help ik in de avonden en doe ik hier en daar een schoonmaak klusje.

Elke keer weer ben ik verbaast over hoe veel zorg en aandacht hier is voor de mensen en wat voor hecht team hier werkt.

Ik ga elke dag fluitend naar mijn werk

Jasper Jansen

Hallo, graag stel ik mij aan u voor.

 

Ik ben Jasper Janseen kom uit Schagen en ik heb een zoontje.

Vanuit de horeca ben ik in 2014 in de zorg beland. Ik heb eerst de helpende opleiding gedaan en vervolgens ben ik doorgegaan tot verzorgende IG.

In mijn opleiding heb ik op verschillende afdelingen en doelgroepen mogen werken. Maar mijn interesse lag toch wel bij ouderen met een vorm van dementie.

 

01-10-2022 ben ik begonnen bij de Polder Résidence/Hoeve ik heb het onwijs naar mijn zin. De afwisseling tussen beide huizen vind ik fijn. Elke dag is weer anders en dat maakt het uitdagend.  

Het is een ruim opgezet woon/zorg complex waar veel tijd is voor de bewoners. Ik kan enorm genieten van de gesprekken en levenswijsheden van bewoners.

Ik werk hier met veel plezier en hoop hier nog lang te kunnen werken.

 

Groetjes Irma

 

Jessica Looijesteijn

Mijn naam is Jessica Looijesteijn,

Geboren te Anna Paulowna in 1972 waar ik nog steeds woonachtig ben met mijn 2 kinderen. Ik ben in 2013 binnen gelopen in de Résidence en vond het helemaal geweldig, had een goed gesprek met Jennifer en ze vertelde waar ze voor stond en wilde bereiken, ik kon me daar zo in vinden dat ik meteen aan de slag gegaan ben, en niet meer weg ben gegaan.  Ik werk met nog 4 collega´s in het ´linnenpaleis´ vanwaar we zorgen dat alle kleding weer verzorgd en netjes in de kasten van de bewoners komen te liggen, verder zorgen we dat het ontbijt iedere dag op tafel komt en iedereen voorzien word van een kopje koffie of thee, daarnaast doen we kleine klusjes in huis en zijn we een ondersteunende factor voor het zorgteam, we zijn ook vaak in de keuken te vinden voor het maken van een lekkere pan soep een lekkere taart of cake. Verder verzorgen we ook dat de boodschappen in huis zijn.

Iedere dag dat ik te werk ga doe ik dat fluitend, ik word er blij van dat ik dit werk mag doen.

Vriendelijke groet Jessica.

Jessie Spanjaard

Hallo, mijn naam is Jessie Spanjaard-Aikema.
Ik ben geboren op 01-03-1996 en woon samen met mijn man en hondenkind Bambi in Barsingerhorn.
Ik werk sinds September 2018 bij de Polder Résidence en Polder hoeve als verzorgende IG en heb het hier erg naar mijn zin.
Ik ben in 2015 afgestudeerd voor de opleiding verzorgende IG en het werken met ouderen is echt mijn ding.
Ik hou van tutten met de mensen en ik zal er altijd voor zorgen dat de bewoners netjes de deur uit gaan!
Ik voel me trots dat ik deel uit mag maken van dit leuke team en ik hoop hier nog lang te mogen werken!


Wie weet tot ziens, liefs Jessie.

Jetta Commandeur

Even voorstellen.....

Mijn naam is Jetta, ik woon samen met Daan en onze kinderen in Schagen.

Sinds 2013 werk ik met veel plezier als verzorgende IG in de Polder Résidence en de Polder Hoeve. De dagindeling op de pr en ph werkt inspirerend. De bewoners buiten hun dagritme ook afwisseling geven, is een super leuke uitdaging. Die afwisseling triggert mij ook weer! Nooit één dag is hetzelfde, fietsen, zwemmen, rondje met de bus, in de tuin wandelen, samen eten voorbereiden.. Er zijn zoveel leuke dingen om samen te doen. Het voelt als één grote familie en ik voel me bevoorrecht dat ik mag zorgen voor onze bewoners. Het maakt me trots dat ik deel uitmaak van dit mooie team, het geeft me voldoening en het zorgt ervoor dat ik altijd met een glimlach aan het werk ga. Graag tot ziens!

Jordy Huiberts

Mijn naam is Jordy Huiberts, geboren op 13 november 1995 in Breezand. In 2016 heb ik voor mijn verpleegkunde opleiding een half jaar stage gelopen in de Polder Résidence. Dit is mij heel erg goed bevallen! Ik heb toen aan Jennifer gevraagd of ik nog een half jaar hier mocht stage lopen, Jennifer kwam met het idee om eerst ergens anders een stage te gaan doen zodat ik mijn laatste jaar in de Polder Résidence en Hoeve kon lopen. In 2018 heb ik mijn verpleegkunde diploma behaald, en werk ik in de Polder Résidence en Polder Hoeve. In 2020 ben ik begonnen met de opleiding verpleegkundige geriatrie en gerontologie.  Het werken met kwetsbare ouderen vind ik erg leuk, ik ga altijd vrolijk naar mijn werk! Mijn doel is om elke dag weer een leuke/ gezellige dag te maken voor de bewoners.

Groetjes Jordy

Joyce Piepers

Met mijn schoonmoeder aan de arm kwam ik hier binnen eind juli 2012. Ik kwam haar brengen om te blijven. Het voelde als een warme deken van liefdevolle zorg, niet alleen voor haar maar ook voor ons. Wat een heerlijke plek, ik riep eigenlijk meteen al "als je nog eens iemand nodig hebt, ik kan veel, durf nog veel meer!" 10 maanden later werd ik op de koffie gevraagd! Of ik de was wilde komen doen! Nou zeker! Geweldig leek me dat! Ik heb thuis een groot gezin, dit kon toch niet veel anders zijn?! Al snel kwam ik er achter dat er bij veel meer dagelijkse dingen hulp nodig was. Als de boodschappen, planningen maken van wat eten we vandaag, wie kookt er wat? Of iets lekkers tussen de middag. Heerlijk als ik iedereen zie smullen van mijn tomatensoep! Wat ik hier doe omschrijf ik dan zelf een beetje als 'ondersteunende zorg' niet alleen voor al mijn gezellige collega’s maar ook zeker voor alle bewoners en hun familie. Wat een wereld baan! 

Judy van der Salm

Ik ben Judy van der Salm, getrouwd met Wim en samen 3 kids, Wim, Rianne en Lex. Wij wonen in Julianadorp waar we altijd een leliebedrijf hebben gehad, maar eind 2018 mee zijn gestopt. Het kwam dan ook op een heel goed moment dat Jennifer vroeg of ik wilde komen werken. Mijn moeder kwam in de Polderhoeve terecht in Maart 2016. Beetje bij toeval. Maar wat een “lucky” toeval is dat geweest!! Wat een fantastische plek is dit voor deze kwetsbare groep mensen!! Na het overlijden van mijn moeder in 2017, heb ik dan ook geen seconde getwijfeld om me aan te melden als vrijwilliger, wat ik tot nu toe met heel veel plezier heb gedaan. Nu help ik bij het ontbijt, in de waskamer en waar nodig.

Groetjes Judy

Kara Legebeke

Kara

Mijn naam is Kara Legebeke ik ben geboren op 29-10-1985 en woon samen met mijn dochter in Schagen.

 

Sinds mijn 17e jaar ben ik werkzaam in de ouderenzorg In 2006 haalde ik mijn Spw4 diploma en in 2008 Verzorgende-ig. 

Na 15 jaar met plezier voor woonzorgcentrum de Bron te hebben gewerkt met veelzijdige zorgvraag op Somatisch, Psychogeriatrisch en Ggz gebied, merkte ik niet meer helemaal op mijn plek te zijn. Door vele veranderingen van diverse aard de laatste jaren werd het steeds lastiger de liefde, zorg en aandacht te kunnen geven die elke kwetsbare oudere verdiend. 

 

Nu werk ik (mede door mijn zus Maya ook werkzaam in de Polderresidence) sinds begin 2022 bij Jennifer en haar team. Ik ben hier trots op. Wat een warme, fijne plek om te zijn en deel van uit te mogen maken. Er is tijd, ruimte en zoveel mogelijkheden voor de kwetsbare oudere. Het is elke dag een feest om naar mijn werk te mogen. En zo hoort het! 

 

Kara 

Leonie Vonder

Leonie

Mijn naam is Leonie Vonder en ben geboren op 11-10-1984. Ik ben getrouwd met Patrick en heb een dochter Floortje en zoon Jurre en wij wonen in Den Oever. 

 

Ik ben sinds 2004 gediplomeerd verzorgende IG. Later bij de Omring mijn diploma EVV behaald. Ik ben begonnen in Magnushof en mijn laatste werkplek was de thuiszorg. Hier heb ik met heel veel plezier gewerkt maar begon de werkdruk en geen tijd voor de cliënten en collega's erg te missen. 

 

Ik zou om de koffie komen bij Jennifer om te kijken of ik het werken in de Polderresidence wat zou zijn voor mij. Ben met een contract de deur uit gelopen en die week nog begonnen. Wat een warm bad is dit! Het voelde fantastisch om hier te zijn en de tijd te hebben met de bewoners om te wandelen, creatief bezig te zijn of de tijd voor een praatje. Heerlijk! Dit voelt iedere  dienst weer als thuiskomen. 

 

Liefs Leonie

Liane Lankhoorn- Wilms

k ben Liane Wilms  

Ik ben getrouwd met Bert Lankhoorn. Samen hebben wij twee zonen Job en Sil.
Sinds februari werk ik in de Polder Hoeve en de Polder Résidence.
Alles wat ik kan geven kan ik hier kwijt aan de bewoners.  Het is er fantastisch.
Ik ben als vrijwilliger begonnen en nu werk ik samen met Joyce en Jessica in de waskamer en verzorg het ontbijt.
Mijn hobby’s zijn wandelen tennissen en zwemmen.
 
Groetjes,
Liane 

Marijn Pompert- van der Fluit

Marijn Pompert

Mijn naam is Marijn Pompert- van der Fluit.

Geboren op 6 februari 1989.

Samen met mijn man en kinderen woon ik in Dirkshorn.

Mijn grote hobby’s/passies zijn paardrijden, fotograferen en filmen.

Na de middelbare school heb ik de opleiding Helpende Zorg&Welzijn gedaan waarna ik de Verzorgende IG opleiding heb volbracht. Na de opleiding heb ik 3 jaar in Buitenzorg te Langedijk gewerkt. Toen ik verhuisde naar Dirkshorn ben ik bij de Thuiszorg in Dirkshorn gaan werken, daar heb ik 9 jaar gewerkt. Het was nog niet zo zeer mijn bedoeling om weg te gaan, al had daar wel al meerdere malen serieus over nagedacht. Mijn vriendin en tevens ex-collega Anne belde op een avond op en vroeg mij of ik niet een baan wissel zou willen. Dit overviel mij nogal. Anne vroeg mij om eens een keer te komen kijken, ze zou mij een rondleiding geven. Ik samen met mijn kinderen op een middag heen. Rondleiding gehad en een super enthousiaste Jennifer ontmoet, tja, probeer dan maar eens nee te zeggen!

Ik was eigenlijk meteen verkocht. Jennifer gaf mij de gelegenheid om eens een dagje mee te lopen, zo gezegd zo gedaan. Na het dagje meelopen de dag erna gelijk ontslag genomen. Sinds 1-5-2021 trotse werknemer bij de Polder Residence/Polder Hoeve.

Wat een ontzettend mooi, warm, huiselijk, actief, gezellig bedrijf! Dit is hoe je oud wil worden, hoe je verzorgd zou willen worden als je hulpbehoevend wordt.

Dit is hoe de zorg overal zou moeten zijn!

Marit Conijn

Mijn naam is Marit Conijn ik woon in Breezand en ben geboren op 07-04-1994.  
In 2012 heb ik mijn helpende diploma zorg&welzijn gehaald. Daarna ben ik meteen begonnen met Verzorgende-IG  het eerste jaar van mijn opleiding mocht ik bij de Polder Residence stage lopen en daarna werd ik als snel gevraagd als weekend/vakantie kracht sindsdien ben ik hier niet meer weggegaan. In 2015 heb ik mijn diploma gehaald van Verzorgende-IG.
In 2015 ben ik begonnen met werken en leren als Verpleegkundige  in de Polder Residence/Hoeve.
Ik ben super blij dat ik deel uit mag maken van het team. Ik hoop dat ik hier nog heel lang mag blijven werken.
Tot snel!
Groetjes, Marit

Maya Legebeke

Hoi allemaal, mijn naam is Maya Legebeke Ik woon samen met mijn man en drie kinderen in Anna Paulowna. Ik ben 33 jaar en werk al sinds mijn 16e in de zorg. Op diverse plaatsen, maar de laatste 8 jaar in de zandstee. Ik ben verzorgende IG en heb me gespecialiseerd in de zorg voor mensen met dementie. Ik doe mijn werk met veel liefde en plezier. De uitnodiging van Jennifer om eens een kijkje te komen nemen in de Polder Résidence en de Polder Hoeve kwam precies op het juiste moment voor mij en eenmaal daar aangekomen was ik natuurlijk meteen verkocht! Ik hoop dan ook met veel plezier deel te gaan uit maken van dit mooie team!

Een lieve groet van Maya

Naomi Houdijk

Ik ben Naomi Houdijk en woon in Breezand bij mijn ouders. Ik zit in mijn tweede jaar verzorgende-ig en ben Augustus 2013 gestart met stage lopen bij Polder Résidence.  Jennifer vroeg mij al snel of ik als weekend/ vakantiekracht in dienst wilde komen. Ik heb meteen ja gezegd, want ik had het al snel erg naar mijn zin en vind de manier waarop er wordt gezorgd voor de mensen met alle tijd en aandacht heel mooi.


Groetjes
Naomi

Nienke Schouten-Velberg

Hallo!

Ik ben Nienke Schouten. geboren op 10 oktober 1986. Ik woon samen met mijn man Paul, mijn zoontje Cas en mijn dochtertje Anouk aan de Keinsmerweg in het 't zand.   
Ik werk sinds kort met veel plezier in de Polder Residence.

Op mijn 19de ben ik begonnen met de opleiding voor verzorgende ig. Daarna ben ik blijven werken in een verpleeghuis in Bergen. Eigenlijk altijd op een psychogeriatrische afdeling. dit omdat ik deze doelgroep het aller leukst vind. geen dag is het zelfde.

Ik vind het een mooie uitdaging om een lag op een gezicht te toveren van iemand die het allemaal niet goed meer begrijpt. Hoe moeilijk het ook is om de grip op het leven te verliezen, in de polder residence kan het bijna niet op een mooiere en respectvollere manier. Of het nu een rondje rijden is in een van de bussen of een baantje trekken in het zwembad. Het kan. De mogelijkheid en de tijd is er. En niets is te gek.
 
ik ben erg blij en trots dat ik deel mag uitmaken van een super enthousiast en positief team. waar ik mij nu al helemaal thuis voel. net als de mensen die er wonen.

Nienke

Ramona van der Reep

Ik ben Ramona van der Reep, getrouwd, 3 kinderen en geboren en getogen in Breezand.

Vanaf mijn 19e ben ik al werkzaam in de zorg en heb ik 13 jaar als verzorgende IG gewerkt in Zuyder Waert met psycho geriatrische bewoners.

Met de laatste jaren het kleinschalig wonen als extra ervaring.

Sinds de opening van de Polder Residénce in augustus 2011 ben ik hier werkzaam en werken we met een heel hecht team aan de zorg en "een thuis" voor onze bewoners.

"Een thuis" met tijd, aandacht, zorg, leuke uitjes. Kortom Genieten!!

Een heerlijke baan!

Liefs Ramona

Robbert van Binsbergen

Hallo allemaal,

Ik ben Robbert van Binsbergen
Getrouwd met Johan in 2016 en wonen in Wieringerwaard met onze beestenboel.

Ik werk zo een 16 jaar al in de zorg. waarvan nu bijna 6 jaar al met veel plezier op de Polder Résidence en natuurlijke de Polderhoeve.

Wat ons werk zo mooi maakt dat wij heel veel kunnen en mogen om onze bewoners een hele leuke dag te kunnen bezorgen. Een praatje, fietsen, zwemmen uitje ergens naar toe of wandelen. Dat maakte ik in de reguliere zorg helaas zo goed als nooit mee.

Ook de werkomgeving is erg prachtig en gezellig thuiskomen. Zowel voor bewoners, familie en ons. Ben nog steeds dankbaar dat ik hier mag werken.

Met vriendelijke groeten

Robbert

Roelie Jeninga

Ik ben Roelie Jeninga, woonachtig in Breezand.
Getrouwd 4 kinderen en 6 kleinkinderen.
In November 2013 ben ik begonnen als vrijwilligster.
Wat een warm welkom.
Leuke en lieve bewoners en een fantastisch zorgteam.
Fijn dat je iets kunt betekenen voor deze mensen.
Je krijgt er zoveel voor terug.
Ontzettend leuk om te doen.
Sinds kort heb ik een vaste aanstelling gekregen om te komen helpen in de linnenkamer.
Dit alles doe ik met veel plezier.

Rominee Bronke

Hallo! Mijn naam is Rominee Bronke, ik ben geboren op 30-01-1998 en ik woon bij mijn moeder in Anna Paulowna. In 2012 heb ik een snuffelstage van 30 uurtjes gevolgd bij de Polder Résidence, toen vond ik mijn roeping. Na mijn stage ben ik hier 3 jaar lang vrijwilligster geweest. In de tussentijd ben ik begonnen met de opleiding Verzorgende IG. In het 2e jaar van mijn opleiding kreeg ik te horen dat ik stage mocht lopen bij de Polder Hoeve! Tijdens mijn stage voelde ik echt dat ik hier op mijn plek zit. Na 10 weken stage kreeg ik van Jennifer de vraag of ik als weekend-/vakantie kracht wou komen werken, daar heb ik geen moment over na hoeven denken, natuurlijk!

Na deze 2 jaar ben ik hier in 2017 gestart met de opleiding Verpleegkundige via een BBL traject. Sinds mijn diplomering in 2019 ben ik werkzaam als Verpleegkundige bij de Polder Résidence en ben in 2020 gestart met de opleiding HBO Verpleegkundige!

De visie van Polder Résidence omschrijft precies hoe mijn hart zorg wil bieden. Welzijn is bij ons heel erg belangrijk. Ik omschrijf ons, de bewoners en het sterke zorgteam, als een groot gezin. Samen vullen wij de dagen in, met een ieder zijn eigen wensen en behoeftes. Zo creëren wij voor iedere bewoner geluksmomenten, welke zó belangrijk zijn voor deze doelgroep.

Ik ben dankbaar en voel mij trots dat ik een onderdeel mag uitmaken van dit liefdevolle gezin.

Liefs, Rominee

Sacha Burger-Hof

Mijn naam is Sacha Burger,  getrouwd met Marco Burger.
Samen hebben we een dochter Sanne en een zoon Jurre. Wij wonen in Tuitjenhorn.

Ik werk vanaf mijn 17e in de ouderenzorg en vind het nog steeds heerlijk om voor de oudere medemens te zorgen.
Voordat ik bij de Polder Résidence kwam werken heb ik bijna 23 jaar in Zuyderwaert,  een verpleeghuis voor dementerende mensen  in Heerhugowaard gewerkt.
Maar steeds meer kreeg ik het gevoel, dat ik niet meer genoeg tijd had om de bewoners genoeg aandacht te kunnen geven. Na je dienst het gevoel te hebben dat je veel meer had willen doen voor de bewoners. Dat begon te knagen en deed mij besluiten om bij de Polder Résidence te gaan solliciteren.  Na een gesprek mocht ik een paar keer meelopen om te kijken hoe het bij de Polder Résidence werkt.
De

sfeer was gelijk goed!  Heerlijk om met de bewoners bezig te kunnen zijn en de bewoners een leuke gezellige dag te bezorgen.
De aandacht die er gegeven kan worden aan de bewoners is iets wat je als verzorgende graag wilt geven en dan kan hier uitstekend!
Vanaf mei 2016 werk ik in de Polder Résidence met veel plezier.
Het is een feest om hier te mogen werken!

Groetjes Sacha.

Tina Meerman - Wijnker

Mijn naam is Tina Meerman en ben als verpleegkundige werkzaam bij de Polder Résidence. Als ik aan het werk ben probeer ik elke dag op ieders gezicht een glimlach te toveren. Dit kan zijn in een spelletje, zwemmen, een stukje lopen of gewoon even lekker kletsen. Als de bewoners een leuke dag hebben gehad, dan heb ik dat ook. De mogelijkheden zijn oneindig in de Polder Résidence. Creatief omgaan met deze mogelijkheden om uitjes te organiseren vind ik het leukste wat er is. Ik zorg graag voor mensen en ben trots dat ik mijn werk kan uitvoeren op deze fantastische werkplek.

Groetjes Tina

Yvette Heijblok

Hallo,

Ik ben Yvette, sinds 2013 werkzaam in de Polder Résidence/hoeve. Sinds 2005 werkzaam in de ouderen zorg. Dit is mijn ding, hier haal ik mijn voldoening uit. Ieder mens is anders, ieder mens is uniek en geen dag is hierdoor saai. Het is fijn om voor onze oudere te zorgen, dit is wat zij verdienen na een lang leven. Het is het laatste stukje en deze moet onbezorgd zijn, met veel geluk, plezier en liefde. Ik ben dankbaar hier onderdeel van uit te maken,

tot snel.

Groetjes Yvette.

Meike de Jong

Meike

Hoi! Ik ben Meike de Jong, ik woon in Den Oever met mijn man Joep.

Ik heb eerst 8 jaar bij de Koninklijke Marine gewerkt en daarna ben ik de horeca in gegaan. Toen het roer omgegooid en ben ik in de beveiliging gaan werken. Al snel kwam ik erachter dat dat echt niet mijn ding was, ik wilde iets zinvols doen! Werken met mensen, dat miste ik.

Ik ben begonnen aan de opleiding verzorgende ig, en mijn laatste leerjaar mocht ik hier aan de gang. Wat een mooi bedrijf, ik voelde me meteen op mijn plek. Hoe er wordt omgegaan met de bewoners, hoe mooi de familie overal in betrokken wordt, korte lijntjes als er iets geregeld moet worden en je kan bij alle fijne collega's terecht.

 

Ik werk hier met heel veel plezier en hoop hier nog heel wat jaartjes te mogen blijven.

 

Groetjes Meike