Het zorgteam van de Polder Résidence is met zorg samengesteld. Er is niet alleen naar kwaliteit gezocht, maar ook nog naar mensen met een warm hart, die affiniteit hebben met de oudere medemens. De combinatie van deze eigenschappen binnen dit team, geven mij een goed gevoel. Het team staat 24 uur per dag klaar voor de bewoners. Niet alleen de lichamelijke en hygiënische verzorging, maar ook het persoonlijke contact en de gerichte aandacht, iets wat in de Polder Résidence en Polder Hoeve voorop staat. Ik wil u graag voorstellen aan mijn zorgteam.

Bestuur en zorgteam

Jennifer Hofmeijer

Bestuurder

Mijn naam is Jennifer Hofmeijer.

Vanaf mijn 17e jaar ben ik werkzaam in de zorg. Ik ben begonnen als verpleegkundige. In de daaropvolgende jaren heb ik meerdere specialisaties gevolgd; o.a. Cardiac Care, Intensive Care, Spoedeisende Hulp en uiteindelijk de SOSA om als verpleegkundige op de ambulance te werken.

Als ambulanceverpleegkundige praatte ik met veel mensen; oud, jong, arm en rijk. In de loop van de afgelopen jaren zie ik een grote verandering in de zorgvraag. Mensen worden mondiger, de maatschappij individualiseert en de eisen worden hoger gesteld. En waarom ook niet? Je hebt tegenwoordig het recht om kwaliteit te kiezen. Het kiezen uit ziekenhuizen, verzorgingshuizen of tandarts is de normaalste zaak. Wat past bij jou, waar heb je een goed gevoel bij? Dat was vroeger wel anders. 


Het werken voor en met mensen is mijn lust en leven. In 2002 ben ik na 13 jaar Randstad weer terug gekeerd naar de Polder waar ik ben opgegroeid. Hier heb ik mijn gezinnetje gesticht met mijn man Cees, dochter Nanna en zoon Barry. Vanaf 1 augustus 2011 opende de deuren van de Polder Résidence; Een lang gekoesterde droom, een particulier kleinschalig wonen voor onze dementerende medemens.

De oorsprong van de Polder Résidence ligt in 2006. Mijn affiniteit met de oudere medemens is er altijd geweest. In mijn werk op de ambulance werd ik regelmaat geconfronteerd met kwetsbare ouderen. Zowel lichamelijke als geestelijke achteruitgang zorgt voor een hoop ongemak en ongewenste situaties. Dit greep mij aan. Vanuit deze ervaringen schreef ik mijn eigen visie en plan; Het ondernemersplan van de Polder Résidence was geboren. Hierna volgden nog 5 jaren, voordat de deuren zich voor de eerste bewoners opende. Ondertussen werd er in Nederland veel onderzoek gedaan naar de aandoening dementie. Gelukkig is er in de afgelopen jaren verbetering geconstateerd; De éénpersoons-kamers, de kleinschalige opzetten binnen de grote organisaties, de zogeheten ‘wijken’ binnen één zorginstelling. Ook wordt dementie uit een taboesfeer gehaald door o.a.de Alzheimer stichting. Allemaal goede ontwikkelingen. Maar de Polder Résidence is meer dan alleen kleinschalig wonen; Het is een levenswijze, een uitgewerkte visie met als doelstelling geluk te creëren voor iedere bewoner individueel. Want ieder mens heeft eigen momenten waarin geluk wordt ervaren. Om dit te bewerkstelligen is er veel aandacht en tijd nodig.

Anette Kok

Hallo allemaal,


Ik ben Annette Kok, woon samen met mijn dochter en zoon in Schagen.
Sinds 2 sept 2019 ben ik werkzaam als verzorgende IG in het team van Jennifer.
Hiervoor heb ik 33 jaar bij Magentazorg verpleeghuis Oudtburgh gewerkt. 10 jaar op een somatische afdeling, 17 jaar dagbehandeling psycho geriatrie en de laatste 6 jaar op een verpleegafdeling psycho geriatrie, dit allemaal met heel veel plezier.

Ik zou alleen op de koffie komen in de Polder Residence maar werd gelijk gegrepen door de warmte, liefde en aandacht die de bewoners hier krijgen. Hier wilde ik ook werken. Een veilige plek waar mensen met hun dementie nog onderdeel uitmaken van het leven. Waar ze zich gehoord, gezien en geliefd voelen.

Ik heb er veel zin in.

Lieve groet Annette

Anja Waiboer

Kapster

Anne Rentenaar

Hoi Hoi, ik zou mij graag even willen voorstellen.

Ik ben Anne Rentenaar en ik ben geboren op 25-01-1996. Ik werk sinds 1 januari 2019 bij de Polder Résidence als verzorgende- IG.

Voordat ik hier kwam werken heb ik eerst vijf jaar in de thuiszorg gewerkt. Ik vond dit erg leuk maar was toe aan een nieuwe uitdaging, ik wilde in een team gaan werken.

Voorheen wist ik niet of ik het wel leuk zou vinden om met mensen te werken met dementie, tot dat mijn oma zelf Alzheimer kreeg. Mijn oma heeft tijdelijk even bij ons moeten wonen wegens omstandig heden en toen wist ik het meteen: ik wil werken met mensen met dementie.

Ik vond het zo hartverscheurend om mijn oma telkens zo verdrietig en onrustig te zien en het deed mij altijd erg goed om haar weer op te vrolijken en rustig te krijgen. Al enige tijd droom ik van deze baan bij de Polder Résidence en wat ben ik blij dat ik hier het team mag komen versterken.

Ik vind het zo mooi om te zien dat alles hier mogelijk is, voor iedere bewoner hebben we veel tijd en aandacht en niks is gek genoeg. Ik kijk mijn ogen uit hier, iedere keer weer.

De activiteiten die we hier doen met de bewoners, daar krijg ik echt energie van.

Ik zie mijn werk niet als werk, maar ga iedere keer weer heen met het gevoel dat ik naar een ‘uitstapje’ ga. Ik hoop dat ik nog jaren bij de Polder Résidence mag blijven werken, ik wil nooit meer anders!

Tot snel!

Groetjes,

Anne Rentenaar

Diana Pijnacker

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Diana Pijnacker, heb 2 dochters en woon in Anna Paulowna. Ik ben al vanaf mijn 19e jaar werkzaam in de zorg, als IG er,  en heb al veel gezien en meegemaakt. Mijn hart ligt zeker bij de ouderen zorg en m'n de oudere met dementie. Ik vindt dan ook de visie van de Polder Résidence en de hele opzet van het huis fantastisch. Ik draag dan ook graag mijn steentje bij om de bewoners een warm thuis te geven. Ik werk er dan ook met heel me hart en met heel veel liefde en plezier.

Diana

Gaya van Zanten-Klant

Mijn naam is Gaya van Zanten-Klant ik ben geboren op 07-06-1975 en woonachtig in Schagen.
Sinds 1 maart 2012 ben ik het team komen versterken op de Polder Residence.
Ik heb 19 jaar in Magnushof gewerkt. 11 jaar met psychogeriatrische bewoners en de laatste 8 jaar op somatische afdeling,cliënten die kwamen revalideren, long stay verbleven, of bij ons kwamen om te sterven. Ik heb er altijd met veel plezier gewerkt,maar de werkdruk en geen tijd hebben voor de bewoners zelf begon mij steeds meer tegen te staan.

Mijn eerste dag mee proeven op de Polder voelde als een warm bad. Een prachtig huis met heel veel sfeer en mogelijkheden, zoiets moet je voelen en mee maken.
Hele leuke en lieve bewoners, collega's en natuurlijk Jennifer waar ik alleen maar bewondering voor kan hebben om zoiets neer te zetten.

Het is een thuis die je je opa of oma vader of moeder alleen maar kan toewensen. Omdat ze het verdienen na een leven lang zorgen en vaak hard werken. Nu is het hun beurt om te genieten en de zorg en de aandacht te krijgen die ze nodig hebben.

Ik hoop er nog heel lang te mogen en werken en reserveer denk ik alvast een plekje ;)

Tot ziens......
Gaya

Irma Bandringa

Mijn naam is Irma Bandringa. Woonachtig in Breezand, samenwonend met Frank. Samen hebben we twee kinderen.  De afgelopen 18 jaar heb ik als ziekenverzorgende IG met veel plezier gewerkt met psychogeriatrische bewoners in verpleeghuis Zuyderwaert te Heerhugowaard. De laatste jaren werkte ik daar ook volgens het kleinschalige principe, ik weet dus uit eigen ervaring dat deze kleinschalige aanpak een heel positieve invloed op de bewoners heeft. 

Sinds de opening van de Polderresidence in augustus 2011 ben ik er met heel veel plezier werkzaam.

Er is veel tijd voor de bewoners en we ondernemen samen met deze bewoners leuke uitjes en activiteiten.

We vormen eigenlijk al direct vanaf het begin een hecht zorgteam onder leiding van Jennifer.

 

Groetjes Irma

 

Ivonne Peper

Hallo, ik zal me even voorstellen, ik ben Ivonne Peper bouwjaar 1967 en ben getrouwd met Harry en samen hebben we een dochter, Merel en wonen in Hippolytushoef.

Ik werk als verzorgende vanaf de opening van de Polder Residence en heb het hier vreselijk naar mijn zin! Wat Jennifer heeft opgezet is fantasties en kan me in onze omgeving niet zo'n mooie plek bedenken voor mensen met dementie.

Ik vind het erg fijn om deze mensen een veilige en huiselijke oude dag te kunnen bezorgen, waar veel persoonlijke maar ook groeps activiteiten worden verzorgt om de mensen zoveel mogelijk te kunnen laten genieten en deel te laten nemen aan het leven ook buitens- huis. De ogen die stralen en een glimlach op het gezicht van de bewoners maken voor mij het ultieme gevoel van geluk dat we met collega's voor elkaar krijgen om de mensen te kunnen laten genieten van het leven al zijn het soms maar korte momenten voor sommige!

Verder vind ik het erg belangrijk dat de familie zich ook thuis voelt in de Polder Residence, er geen drempels zijn kortom één grote familie!

Ik heb het dus erg naar mijn zin en voel me er erg thuis met Jennifer en al mijn lieve collega's en wat het belangrijkste is ALLE lieve bewoners want daar doe ik het natuurlijk voor!!!!!

 

Groetjes Ivon

Jardy Vaneveld

Mijn naam is Jardy Vaneveld,

Ik woon in Anna Paulowna en werk sinds mei 2021 bij de Polder Résidence.

Met mijn moeder in de waskamer en mijn oma als vrijwilliger in de keuken mag ik met trots zeggen dat ik hier nu als 3e generatie ook mag werken.

Zelf werk ik in de waskamer "Linnenpaleis", help ik in de avonden en doe ik hier en daar een schoonmaakklusje.

Elke keer weer ben ik verbaasd over hoe veel zorg en aandacht hier is voor de mensen en wat voor hecht team hier werkt.

Ik ga elke dag fluitend naar mijn werk

Jessica Looijesteijn

Mijn naam is Jessica Looijesteijn,

Geboren te Anna Paulowna in 1972 waar ik nog steeds woonachtig ben met mijn 2 kinderen. Ik ben in 2013 binnen gelopen in de Résidence en vond het helemaal geweldig, had een goed gesprek met Jennifer en ze vertelde waar ze voor stond en wilde bereiken, ik kon me daar zo in vinden dat ik meteen aan de slag gegaan ben, en niet meer weg ben gegaan.  Ik werk met nog 4 collega´s in het ´linnenpaleis´ vanwaar we zorgen dat alle kleding weer verzorgd en netjes in de kasten van de bewoners komen te liggen, verder zorgen we dat het ontbijt iedere dag op tafel komt en iedereen voorzien word van een kopje koffie of thee, daarnaast doen we kleine klusjes in huis en zijn we een ondersteunende factor voor het zorgteam, we zijn ook vaak in de keuken te vinden voor het maken van een lekkere pan soep een lekkere taart of cake. Verder verzorgen we ook dat de boodschappen in huis zijn.

Iedere dag dat ik te werk ga doe ik dat fluitend, ik word er blij van dat ik dit werk mag doen.

Vriendelijke groet Jessica.

Jessie Spanjaard

Hallo, mijn naam is Jessie Spanjaard-Aikema.
Ik ben geboren op 01-03-1996 en woon samen met mijn man en hondenkind Bambi in Barsingerhorn.
Ik werk sinds September 2018 bij de Polder Résidence en Polder hoeve als verzorgende IG en heb het hier erg naar mijn zin.
Ik ben in 2015 afgestudeerd voor de opleiding verzorgende IG en het werken met ouderen is echt mijn ding.
Ik hou van tutten met de mensen en ik zal er altijd voor zorgen dat de bewoners netjes de deur uit gaan!
Ik voel me trots dat ik deel uit mag maken van dit leuke team en ik hoop hier nog lang te mogen werken!


Wie weet tot ziens, liefs Jessie.

Jetta Commandeur

Even voorstellen.....

Mijn naam is Jetta, ik woon samen met Daan en onze kinderen in Schagen.

Sinds 2013 werk ik met veel plezier als verzorgende IG in de Polder Résidence en de Polder Hoeve. De dagindeling op de pr en ph werkt inspirerend. De bewoners buiten hun dagritme ook afwisseling geven, is een super leuke uitdaging. Die afwisseling triggert mij ook weer! Nooit één dag is hetzelfde, fietsen, zwemmen, rondje met de bus, in de tuin wandelen, samen eten voorbereiden.. Er zijn zoveel leuke dingen om samen te doen. Het voelt als één grote familie en ik voel me bevoorrecht dat ik mag zorgen voor onze bewoners. Het maakt me trots dat ik deel uitmaak van dit mooie team, het geeft me voldoening en het zorgt ervoor dat ik altijd met een glimlach aan het werk ga. Graag tot ziens!

Jordy Huiberts

Mijn naam is Jordy Huiberts, geboren op 13 november 1995 in Breezand. In 2016 heb ik voor mijn verpleegkunde opleiding een half jaar stage gelopen in de Polder Résidence. Dit is mij heel erg goed bevallen! Ik heb toen aan Jennifer gevraagd of ik nog een half jaar hier mocht stage lopen, Jennifer kwam met het idee om eerst ergens anders een stage te gaan doen zodat ik mijn laatste jaar in de Polder Résidence en Hoeve kon lopen. In 2018 heb ik mijn verpleegkunde diploma behaald, en werk ik in de Polder Résidence en Polder Hoeve. In 2020 ben ik begonnen met de opleiding verpleegkundige geriatrie en gerontologie.  Het werken met kwetsbare ouderen vind ik erg leuk, ik ga altijd vrolijk naar mijn werk! Mijn doel is om elke dag weer een leuke/ gezellige dag te maken voor de bewoners.

Groetjes Jordy

Joyce Piepers

Met mijn schoonmoeder aan de arm kwam ik hier binnen eind juli 2012. Ik kwam haar brengen om te blijven. Het voelde als een warme deken van liefdevolle zorg, niet alleen voor haar maar ook voor ons. Wat een heerlijke plek, ik riep eigenlijk meteen al "als je nog eens iemand nodig hebt, ik kan veel, durf nog veel meer!" 10 maanden later werd ik op de koffie gevraagd! Of ik de was wilde komen doen! Nou zeker! Geweldig leek me dat! Ik heb thuis een groot gezin, dit kon toch niet veel anders zijn?! Al snel kwam ik er achter dat er bij veel meer dagelijkse dingen hulp nodig was. Als de boodschappen, planningen maken van wat eten we vandaag, wie kookt er wat? Of iets lekkers tussen de middag. Heerlijk als ik iedereen zie smullen van mijn tomatensoep! Wat ik hier doe omschrijf ik dan zelf een beetje als 'ondersteunende zorg' niet alleen voor al mijn gezellige collega’s maar ook zeker voor alle bewoners en hun familie. Wat een wereld baan! 

Judy van der Salm

Ik ben Judy van der Salm, getrouwd met Wim en samen 3 kids, Wim, Rianne en Lex. Wij wonen in Julianadorp waar we altijd een leliebedrijf hebben gehad, maar eind 2018 mee zijn gestopt. Het kwam dan ook op een heel goed moment dat Jennifer vroeg of ik wilde komen werken. Mijn moeder kwam in de Polderhoeve terecht in Maart 2016. Beetje bij toeval. Maar wat een “lucky” toeval is dat geweest!! Wat een fantastische plek is dit voor deze kwetsbare groep mensen!! Na het overlijden van mijn moeder in 2017, heb ik dan ook geen seconde getwijfeld om me aan te melden als vrijwilliger, wat ik tot nu toe met heel veel plezier heb gedaan. Nu help ik bij het ontbijt, in de waskamer en waar nodig.

Groetjes Judy

Liane Lankhoorn- Wilms

Ik ben Liane Wilms  

Ik ben getrouwd met Bert Lankhoorn. Samen hebben wij twee zonen Job en Sil.
Sinds februari werk ik in de Polder Hoeve en de Polder Résidence.
Alles wat ik kan geven kan ik hier kwijt aan de bewoners.  Het is er fantastisch.
Ik ben als vrijwilliger begonnen en nu werk ik samen met Joyce en Jessica in de waskamer en verzorg het ontbijt.
Mijn hobby’s zijn wandelen tennissen en zwemmen.
 
Groetjes,
Liane 

Magda Steigstra

Ik ben dus Magda, ik ben een oud-collega van Jennifer. Na 32 jaar ambulancewerk ben ik met vervroegd pensioen gegaan in 2011. Een stilzitter ben ik niet en vanaf het begin van de Polder Residence kook ik regelmatig voor de bewoners en sinds november 2013 ben ik in vaste dienst en werk voornamelijk ’s nachts.
Koken is mijn grote hobby en ik heb dan ook een eigen catering bedrijfje. Regelmatig een recept met foto’s voor www.wieringernieuws.nl  en koken op de taandagen bij museum Jan Lont.
Verder zing ik bij de Wieringer Sanghers en treden we dus ook regelmatig op.
Met de Rode Hoeden maak ik leuke uitstapjes, het is een wereldwijde organisatie en als je er meer over wilt weten google dan maar eens op Red Hat Society
Ik vind het fantastisch om in de Polder Residence/Hoeve te mogen werken en voel me helemaal op mijn plek met de bewoners en lieve collega’s en ik hoop hier nog heel lang te mogen werken.

Marcha Behrens- Strijbos

Goedendag,

Even voorstellen mijn naam is Marcha Behrens- Strijbos getrouwd met Jeffrey en trotse moeder van dochtertje Nola. Ik ben begonnen als vrijwilligster bij de Polder Résidence. Na een aantal dagen vrijwilligerswerk te hebben gedaan kwam ik erachter dat ik helemaal op mijn plekkie zat. Zodoende heeft Jennifer mij de mogelijkheid geboden om het lerend werken traject te volgen voor de opleiding verzorgende IG. Dit is ondertussen al weer 8 jaar geleden, en elke dag blijft een feestje om te werken.

Naast verzorgende IG is mijn uitdaging als praktijkopleider om de stagiaires goed te begeleiden en net zou enthousiast als ons te maken.

Groetjes Marcha

Marit Conijn

Mijn naam is Marit Conijn ik woon in Breezand en ben geboren op 07-04-1994.  
In 2012 heb ik mijn helpende diploma zorg&welzijn gehaald. Daarna ben ik meteen begonnen met Verzorgende-IG  het eerste jaar van mijn opleiding mocht ik bij de Polder Residence stage lopen en daarna werd ik als snel gevraagd als weekend/vakantie kracht sindsdien ben ik hier niet meer weggegaan. In 2015 heb ik mijn diploma gehaald van Verzorgende-IG.
In 2015 ben ik begonnen met werken en leren als Verpleegkundige  in de Polder Residence/Hoeve.
Ik ben super blij dat ik deel uit mag maken van het team. Ik hoop dat ik hier nog heel lang mag blijven werken.
Tot snel!
Groetjes, Marit

Maya Legebeke

Hoi allemaal, mijn naam is Maya Legebeke Ik woon samen met mijn man en drie kinderen in Anna Paulowna. Ik ben 33 jaar en werk al sinds mijn 16e in de zorg. Op diverse plaatsen, maar de laatste 8 jaar in de zandstee. Ik ben verzorgende IG en heb me gespecialiseerd in de zorg voor mensen met dementie. Ik doe mijn werk met veel liefde en plezier. De uitnodiging van Jennifer om eens een kijkje te komen nemen in de Polder Résidence en de Polder Hoeve kwam precies op het juiste moment voor mij en eenmaal daar aangekomen was ik natuurlijk meteen verkocht! Ik hoop dan ook met veel plezier deel te gaan uit maken van dit mooie team!

Een lieve groet van Maya

Merel Houdijk

Hallo,

Mijn naam is Merel Houdijk, 20 jaar oud en woon in Breezand. Ik ben werkzaam bij de Polder Residence sinds oktober 2021. Ik werk hier 3 dagen als interieurverzorgster! Ik vind het erg belangrijk dat alle bewoners en mijn collega’s in een schone en opgeruimde omgeving kunnen wonen en werken! Ik doe dit werk met veel plezier! Ik ben blij dat ik op deze fijne plek mag werken!

 

Tot snel, liefs Merel

Naomi Houdijk

Ik ben Naomi Houdijk en woon in Breezand bij mijn ouders. Ik zit in mijn tweede jaar verzorgende-ig en ben Augustus 2013 gestart met stage lopen bij Polder Résidence.  Jennifer vroeg mij al snel of ik als weekend/ vakantiekracht in dienst wilde komen. Ik heb meteen ja gezegd, want ik had het al snel erg naar mijn zin en vind de manier waarop er wordt gezorgd voor de mensen met alle tijd en aandacht heel mooi.


Groetjes
Naomi

Nienke Oosterhuis

Mijn naam is Nienke Oosterhuis. Ik woon samen met mijn twee dochters in Anna Paulowna.
Mijn opleiding tot Verzorgende IG heb ik op een somatische afdeling in verpleeghuis Den Koogh gedaan in Den Helder. Daarna heb ik 7 jaar op een psychogeriatrische afdeling in Magnushof in Schagen gewerkt. In die 7 jaar zag en voelde ik de zorg veranderen.

In het voorjaar van 2013 kwam ik met mijn jongste dochter mee als begeleidster van de peuterspeelzaal naar de “Lammetjesdagen”. Ik keek mijn ogen uit. Zo zou elke kwetsbare oudere moeten wonen als het thuis niet meer gaat. Vanaf die dag liet de Polder Résidence me niet meer los. Aandacht, tijd, ruimte en de middelen om samen zoveel mogelijk geluk te creëren. Die geluksmomenten delen we samen en blijven mooie herinneringen.

Ik ben trots en dankbaar dat ik vanaf november 2013 deel uitmaak van het zorgteam.

Groetjes,

Nienke

Nienke Schouten-Velberg

Hallo!

Ik ben Nienke Schouten. geboren op 10 oktober 1986. Ik woon samen met mijn man Paul, mijn zoontje Cas en mijn dochtertje Anouk aan de Keinsmerweg in het 't zand.   
Ik werk sinds kort met veel plezier in de Polder Residence.

Op mijn 19de ben ik begonnen met de opleiding voor verzorgende ig. Daarna ben ik blijven werken in een verpleeghuis in Bergen. Eigenlijk altijd op een psychogeriatrische afdeling. dit omdat ik deze doelgroep het aller leukst vind. geen dag is het zelfde.

Ik vind het een mooie uitdaging om een lag op een gezicht te toveren van iemand die het allemaal niet goed meer begrijpt. Hoe moeilijk het ook is om de grip op het leven te verliezen, in de polder residence kan het bijna niet op een mooiere en respectvollere manier. Of het nu een rondje rijden is in een van de bussen of een baantje trekken in het zwembad. Het kan. De mogelijkheid en de tijd is er. En niets is te gek.
 
ik ben erg blij en trots dat ik deel mag uitmaken van een super enthousiast en positief team. waar ik mij nu al helemaal thuis voel. net als de mensen die er wonen.

Nienke

Ramona van der Reep

Ik ben Ramona van der Reep, getrouwd, 3 kinderen en geboren en getogen in Breezand.

Vanaf mijn 19e ben ik al werkzaam in de zorg en heb ik 13 jaar als verzorgende IG gewerkt in Zuyder Waert met psycho geriatrische bewoners.

Met de laatste jaren het kleinschalig wonen als extra ervaring.

Sinds de opening van de Polder Residénce in augustus 2011 ben ik hier werkzaam en werken we met een heel hecht team aan de zorg en "een thuis" voor onze bewoners.

"Een thuis" met tijd, aandacht, zorg, leuke uitjes. Kortom Genieten!!

Een heerlijke baan!

Liefs Ramona

Raguel Borst-Romano

Hallo mijn naam is Raguel Borst-Romano.

Ik ben geboren op 05-03-1995 en woon samen met mijn man Roy en dochter Romé in Schagen.

Sinds 2020 werk ik als leerling verzorgende IG op de Polder Résidence en Polder Hoeve.

Voor mij was de zorg helemaal nieuw, ik heb hiervoor veel andere dingen gedaan. Van winkelmedewerker tot administratieve werkzaamheden. Toen ik zonder baan kwam te zitten wilde ik graag iets gaan doen wat mij écht leuk leek, dus ook als daar een opleiding bij kwam kijken.

Ik ben altijd een persoon geweest dat graag voor andere zorgt dus dit leek mij de perfecte baan.

voordat ik de opleiding ben gestart heb ik drie maanden vrijwilligers werk gedaan op de Polder Résidence en Polder hoeve om een beetje te proeven hoe het is om te werken in de zorg.

Daarna wist ik het helemaal zeker, dit is wat ik wilde blijven doen.

Letterlijk niets is te gek, en ik hou daar zo van!

Er word niet gekeken naar wat de bewoners niet meer kunnen, maar wat nog wel mogelijk is.

We doen zoveel leuke en gezellige dingen, wat het werk bijna geen werk meer maakt.

Het is gewoon heel mooi en dankbaar werk.

Ik ben heel erg blij dat ik deze kans heb gekregen van Jennifer om  mijn opleiding hier te mogen volgen en kijk er naar uit straks officieel zuster te mogen zijn.

Ik voel mij hier helemaal op mijn plek.

Liefs,

Raguel

Robbert van Binsbergen

Hallo allemaal,

Ik ben Robbert van Binsbergen
Getrouwd met Johan in 2016 en wonen in Wieringerwaard met onze beestenboel.

Ik werk zo een 16 jaar al in de zorg. waarvan nu bijna 6 jaar al met veel plezier op de Polder Résidence en natuurlijke de Polderhoeve.

Wat ons werk zo mooi maakt dat wij heel veel kunnen en mogen om onze bewoners een hele leuke dag te kunnen bezorgen. Een praatje, fietsen, zwemmen uitje ergens naar toe of wandelen. Dat maakte ik in de reguliere zorg helaas zo goed als nooit mee.

Ook de werkomgeving is erg prachtig en gezellig thuiskomen. Zowel voor bewoners, familie en ons. Ben nog steeds dankbaar dat ik hier mag werken.

Met vriendelijke groeten

Robbert

Roelie Jeninga

Ik ben Roelie Jeninga, woonachtig in Breezand.
Getrouwd 4 kinderen en 6 kleinkinderen.
In November 2013 ben ik begonnen als vrijwilligster.
Wat een warm welkom.
Leuke en lieve bewoners en een fantastisch zorgteam.
Fijn dat je iets kunt betekenen voor deze mensen.
Je krijgt er zoveel voor terug.
Ontzettend leuk om te doen.
Sinds kort heb ik een vaste aanstelling gekregen om te komen helpen in de linnenkamer.
Dit alles doe ik met veel plezier.

Rominee Bronke

Hallo! Mijn naam is Rominee Bronke, ik ben geboren op 30-01-1998 en ik woon bij mijn moeder in Anna Paulowna. In 2012 heb ik een snuffelstage van 30 uurtjes gevolgd bij de Polder Résidence, toen vond ik mijn roeping. Na mijn stage ben ik hier 3 jaar lang vrijwilligster geweest. In de tussentijd ben ik begonnen met de opleiding Verzorgende IG. In het 2e jaar van mijn opleiding kreeg ik te horen dat ik stage mocht lopen bij de Polder Hoeve! Tijdens mijn stage voelde ik echt dat ik hier op mijn plek zit. Na 10 weken stage kreeg ik van Jennifer de vraag of ik als weekend-/vakantie kracht wou komen werken, daar heb ik geen moment over na hoeven denken, natuurlijk!

Na deze 2 jaar ben ik hier in 2017 gestart met de opleiding Verpleegkundige via een BBL traject. Sinds mijn diplomering in 2019 ben ik werkzaam als Verpleegkundige bij de Polder Résidence en ben in 2020 gestart met de opleiding HBO Verpleegkundige!

De visie van Polder Résidence omschrijft precies hoe mijn hart zorg wil bieden. Welzijn is bij ons heel erg belangrijk. Ik omschrijf ons, de bewoners en het sterke zorgteam, als een groot gezin. Samen vullen wij de dagen in, met een ieder zijn eigen wensen en behoeftes. Zo creëren wij voor iedere bewoner geluksmomenten, welke zó belangrijk zijn voor deze doelgroep.

Ik ben dankbaar en voel mij trots dat ik een onderdeel mag uitmaken van dit liefdevolle gezin.

Liefs, Rominee

Sacha Burger-Hof

Mijn naam is Sacha Burger,  getrouwd met Marco Burger.
Samen hebben we een dochter Sanne en een zoon Jurre. Wij wonen in Tuitjenhorn.

Ik werk vanaf mijn 17e in de ouderenzorg en vind het nog steeds heerlijk om voor de oudere medemens te zorgen.
Voordat ik bij de Polder Résidence kwam werken heb ik bijna 23 jaar in Zuyderwaert,  een verpleeghuis voor dementerende mensen  in Heerhugowaard gewerkt.
Maar steeds meer kreeg ik het gevoel, dat ik niet meer genoeg tijd had om de bewoners genoeg aandacht te kunnen geven. Na je dienst het gevoel te hebben dat je veel meer had willen doen voor de bewoners. Dat begon te knagen en deed mij besluiten om bij de Polder Résidence te gaan solliciteren.  Na een gesprek mocht ik een paar keer meelopen om te kijken hoe het bij de Polder Résidence werkt.
De

sfeer was gelijk goed!  Heerlijk om met de bewoners bezig te kunnen zijn en de bewoners een leuke gezellige dag te bezorgen.
De aandacht die er gegeven kan worden aan de bewoners is iets wat je als verzorgende graag wilt geven en dan kan hier uitstekend!
Vanaf mei 2016 werk ik in de Polder Résidence met veel plezier.
Het is een feest om hier te mogen werken!

Groetjes Sacha.

Tina Meerman - Wijnker

Mijn naam is Tina Meerman en ben als verpleegkundige werkzaam bij de Polder Résidence. Als ik aan het werk ben probeer ik elke dag op ieders gezicht een glimlach te toveren. Dit kan zijn in een spelletje, zwemmen, een stukje lopen of gewoon even lekker kletsen. Als de bewoners een leuke dag hebben gehad, dan heb ik dat ook. De mogelijkheden zijn oneindig in de Polder Résidence. Creatief omgaan met deze mogelijkheden om uitjes te organiseren vind ik het leukste wat er is. Ik zorg graag voor mensen en ben trots dat ik mijn werk kan uitvoeren op deze fantastische werkplek.

Groetjes Tina

Yvette Heijblok

Hallo,

Ik ben Yvette, sinds 2013 werkzaam in de Polder Résidence/hoeve. Sinds 2005 werkzaam in de ouderen zorg. Dit is mijn ding, hier haal ik mijn voldoening uit. Ieder mens is anders, ieder mens is uniek en geen dag is hierdoor saai. Het is fijn om voor onze oudere te zorgen, dit is wat zij verdienen na een lang leven. Het is het laatste stukje en deze moet onbezorgd zijn, met veel geluk, plezier en liefde. Ik ben dankbaar hier onderdeel van uit te maken,

tot snel.

Groetjes Yvette.

©2021 Polder Résidence & Polder Hoeve Breezand

Stoomweg 62

1764 ND Breezand

Telefoon: (0223) 86 01 54

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ook lid of donateur worden van de Stichting vrienden van de Polder Résidence? Kijk dan hier op de site!

Kwaliteitsverslag 2021

Etienlogo